zondag 26 januari 2014

TEXTIELFRAMES ALS BEURSWAND

Vanaf nu is het mogelijk uw beursstand extra te laten opvallen voor een uiterst interessant budget. Reclameklik levert als enige binnen de markt textielframes met fullcolor bedrukt kaarsrecht textiel dat met een platte pees in het aluminium profiel bevestigd wordt. De textielframes van Reclameklik zijn koppelbaar en ook in hoekverband te plaatsen. De maten zijn nagenoeg onbeperkt tot wel 3 meter x 30 meter! De maten van de textielframes zijn precies op de bedrukte textieldoeken afgestemd. Dit is mogelijk gemaakt door een vernuftig technisch maatvoeringssysteem.
De textielframes met hr fullcolor bedrukt textiel gaan jarenlang mee en de textieldoeken hr bedrukt zijn keer op keer verwisselbaar. Hierdoor bespaart u geld op uw reclamebudget.

Wij helpen u graag bij het plannen van uw beursstand met onze textielframes incl hr bedrukt textieldoek. Onze jarenlange ervaring en know how staan voor een gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Contact ons vrijblijvend om te informeren naar de mogelijkheden voor uw beursstand met de textieldoekframes van www.textieldoekframes.nl incl. fullcolor bedrukt textiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten